Categorii

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Quadromaniashop(quadrosistem.ro).

Site-ul  Quadromaniashop(quadrosistem.ro) este operat de societatea QUADROMANIA SRL, cu sediul in Str. Insulei nr. 24, ap.1, 535600 Odorheiu Secuiesc, jud. harghita, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J19/239/21.08.2014.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Quadromaniashop(quadrosistem.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Quadromaniashop(quadrosistem.ro) in urmatoarele scopuri:

            •           Stabilirea contactului cu clientii;

            •           Prelucrarea comenzilor;

            •           Participarea la concursuri, promotii;

            •           Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

            •           Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Quadromaniashop(quadrosistem.ro) si a tertilor cu care Quadromaniashop(quadrosistem.ro)) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Quadromaniashop(quadrosistem.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Quadromaniashop(quadrosistem.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra garanteaza respectarea drepturilor conferite de legea mentionata, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata.

Conform Legii nr. 677/2001 beneficiaţi de următoarele drepturi: (i) dreptul la informare; (ii) dreptul de acces la date; (iii) dreptul de intervenţie asupra datelor; (iv) dreptul de opoziţie; (v) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi (vi) dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru valorificarea acestor drepturi vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată către S.C. Quadromania  S.R.L. - Departamentul Vanzari.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@quadromania.ro