Categorii

Livrarea comenzilor

 

Modalitati de livrare

 

Cand inregistrezi comanda poti sa alegi si modalitatea in care vrei sa ti-o livram.

 

Livrare prin curier rapid

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc, ajung la tine in  maxim doua zile lucratoare. Sociatatea partenera de curierat rapid actuala este FAN COURIER. Pretul livrarii variaza in functie de greutatea coletului ( incepand cu 20 de lei pana la 5 kg) si se afiseaza dupa asezarea produsului in cosul de cumparaturi. 

 

Ridicare din magazie:

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in magazia din Odorheiu Secuiesc, le poti ridica personal imediat.Daca produsele nu sunt pe stoc in magazie cand ai inregistrat comanda, te vom anunta pe email sau SMS cand acestea vor ajunge in magazie ca sa treci sa le ridici. 

Livrarea in magazie se face gratuit.

 

Produsele QUADROpro si QUADROAqua:

Produsele din gama QUADROpro si QUADROAqua, de pe website-ul www.quadromania.ro,  destinate  persoanelor juridice sau institutiilor, se comanda exclusiv prin e-mail la office@quadromania.ro si se livreaza in maxim 30 de zile dupa achitarea avansului de 50% din valoarea comenzii.

 

Modificare sau anulare comanda

 

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, te rugam sa ne anunti cat mai repede la numarul de telefon: 0744 539 495 si vom face tot posibilul sa iti modificam sau anulam comanda.

 

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.